+46 (0) 8 - 531 99 640 info@hallundafolketshus.se
 

CaféBio Tisdag 4/12 14.00 – Den tiden på året

Tisdagen den 4 december kl 14.00 visar CaféBion Den tiden på året

Pris 90:- (kaffe och hembakt kaka ingår)

Biljettkassa och servering av fika från kl 13.00

 

Drama, Komedi

1 timme 41 minuter

Regi: Paprika Steen

DU KAN INTE BYTA UT DIN FAMILJ!

Årets julkomedi “Den tiden på året” i regi och med Paprika STEEN är ett rappt ensembledrama om en dysfunktionell familj som samlas kring julbord, klappar och gran. Tillsammans med sin make Mads och sina barn Maria och Jens-Peter planerar den stressade Katrine (Paprika Steen) familjens traditonstyngda julfirande.

I år ska alla komma; de skilda morföräldrarna som fortfarande gnabbas om allt, de kuvade svärföräldrarna och den äldre självgoda systern och hennes stökiga son och alkoholiserade man. Samtidigt som snön faller och julmyset närmar sig fylls Katrines inbox med passivt aggressiva meddelanden från familjens alla medlemmar. Men i år måste det väl i alla fall bli bättre än förra årets katastrof?

Den idylliska tanken om ett julfirande som ska ge frid och högtidsstämning visar sig vara en illusion. Den stökiga lillasystern dyker upp med ny sambo, mormor maler på om en nära förestående död, morfar försvinner spårlöst, tonårsdottern har kärleksbekymmer och det blåser upp till storm. Gamla fejder kokar upp till ytan och krossar hjärtligt men skoningslöst drömmen om en jul i lugn och ro. Allt medan vi i publiken skrattar igenkännande.

 
 
 

Share this Post