+46 (0) 8 - 531 99 640 info@hallundafolketshus.se
 

Föreläsning 15/4 18.30 – Mammorna, makten och medierna

Alexandra Pascalidou, måndagen den 15 april klockan 18.30

Lokal: Brage
Pris 40:- (kaffe/te och kaka ingår)

’Med utgångspunkt i sin kritikerrosade och Augustnominerade bok Mammorna tar Alexandra Pascalidou med oss på en resa från Sveriges fattigaste förorter till världens första #metoo-bok.

Följ med på en folkbildande föreläsning som börjar hos dem som är början till allt – mammorna. De som sällan syns och hörs, men som i boken Mammorna är huvudrollsinnehavare. Med boken som utgångspunkt väver Alexandra i sin föreläsning samman mammorna, makten och medierna med den gammelgrekiska misogynin och den globala #metoo-revolutionen.

”Det blir en eldig timme för alla som behöver kraftsamla och kicka igång kamplusten för att göra världen lite värdigare för lite flera” säger Alexandra.

Alexandra Pascalidou är en flerfaldigt prisbelönt journalist, författare och programledare i radio och TV och utnämnd till Årets Talare/Moderator 2018. Hennes kamp för jämlikhet och jämställdhet, mångfald och mänskliga rättigheter löper som en röd tråd genom allt hon gör – från TV och teater till hennes kritikerrosade och prisade böcker.’

Arrangeras i samarbete med ABF Botkyrka salem.

 
 
 

Share this Post