+46 (0) 8 - 531 99 640 info@hallundafolketshus.se
 

Teater 19/3 19.00 – Sång till välfärden

Allt blir bättre och bättre… tills det inte blir det längre.
Ett körverk om möjligheterna att leva bra i Sverige, eller åtminstone helt ok.

Sång till välfärden är ett körverk om Sverige. Om det som har varit, det som är och det som skulle kunna bli. Ett poetiskt inslag i valrörelsen, ett vittnesmål, en framtidsdröm, en allsång och en samlingsplats. Vi rör oss över presskonferenser, väntrum och ockupationer – möter undersköterskor, lokalpolitiker, konsulter, körledare, gravida kvinnor och dinosaurier på jakt efter det goda livet. Är det möjligt att leva gott tillsammans på den här platsen? Hur sjunger vi en sång till välfärden när vi inte vet nånting om framtiden?

På scenen står lokala körer tillsammans med skådespelare och musiker. Föreställningen ingår i ett av Riksteaterns tematiska spår, Demokratins gränser. Läs med på demokratinsgranser.riksteatern.se

Spåret omfattar två föreställningar per spelår de kommande tre åren. Som arrangör kan man välja att följa med hela vägen, vilket då ger tillgång till fördjupade möten, samtal och kringarrangemang, samt riktade arrangörs- och publikutvecklande insatser. Föreställningarna kan även arrangeras separat.

De arrangörer som köper båda produktionerna inom ett spår för kommande spelår 2017/2018 en gagerabatt på totalt 5 000 kr.

I samarbete med Kungliga Musikhögskolan

SISTA BESTÄLLNINGSDAG 4 DECEMBER 2016.

 
 
 

Share this Post