+46 (0) 8 - 531 99 640 info@hallundafolketshus.se
 

Opera och balett – Live på bio

METROPOLITAN STÄLLER IN P.G.A. CORONA

Med anledning av Coronaviruset och de riktlinjer som delstaten New York har upprättat beslutar Metropolitan Opera House att ställa alla vårens operaföreställningar.

Detta innebär tyvärr att även livesändningarna ställs in.

Vi beklagar detta och ber om tålamod och förståelse i dessa osäkra tider.

För frågor kontakta oss i folkets hus på:
info@hallundafolketshus.se
08-531 99 640

Folkets Hus och Parker presenterar den stjärnspäckade säsongen 2019-2020 med en mix av stora operaklassiker och modern opera. Svenske operastjärnan Peter Mattei gör huvudrollen i Alban Bergs Wozzeck.

BILJETTINFORMATION:

Ordinarie pris                       250:-
Ungdom t.o.m. 26 år           190:-


Länk för att köpa biljetter finns på sidan för varje enskild föreställning, se listan längre ner.

Du kan också kontakta oss direkt via e-post:
info@hallundafolketshus.se


eller telefon:
08-531 99 640

Metropolitanoperans fjortonde säsong av opera på bio drar igång den 12 oktober med Franco Zeffirellis berömda uppsättning av Puccinis klassiker Turandot, med Christine Goerke i titelrollen.

Det är Met-premiär för fem operauppsättningar under säsongen: den banbrytande AKHNATEN av Philip Glass, med Anthony Roth Costanzo som titelns farao. Vår egen Peter Mattei gör huvudrollen i Bergs WOZZECK, i en ny uppsättning av den hyllade konstnären och scenregissören William Kentridge. Det blir en ny uppsättning av Gershwins klassiska amerikanska opera PORGY AND BESS. Det är Met-premiär för Händels AGRIPPINA, med Joyce DiDonato. Dessutom blir det en ny tolkning av Wagners DEN FLYGANDE HOLLÄNDAREN, med Bryn Terfel i titelrollen.

Biopubliken får även se Massenets franska mästerverk Manon, återuppsättningen av Anthony Minghellas version av Puccinis Madama Butterfly, med Plácido Domingo som Sharpless. Puccinis Tosca med superstjärnan Anna Netrebko och Donizettis Maria Stuarda med Diana Damrau och Jamie Barton som de rivaliserande drottningarna.

Mets livesändningar når över 2200 biografer i 70 länder på sex kontinenter. Sedan starten 2006 har man sålt mer än 26 miljoner biljetter.

På Folkets Hus Hallunda visar vi följande föreställningar: