Vidgade Vyer- Film som är mer

Vad är Vidgade vyer?

”Vidgade vyer” är ett koncept som tagits fram av Folkets Hus och Parker, Folkets Hus-rörelsens Riksorganisation, tillsammans med flera svenska filmdistributörer.

I konceptet vill vi lyfta fram kvalitetsfilmer, filmer som kanske inte är ”boxoffice-succéer” men som berikar biobesökarens sinnen.

Vi på Hallunda Folkets Hus är den enda biografen i stockholm, och en av åtta i hela sverige, som är med i ”Vidgade Vyer” för att ge tillgång och möjlighet att se ett mer mångfaldigt filmutbud.
Man får en inblick i olika världar som man kanske aldrig skulle ha besökt annars.

Hur fungerar det?

Vi kommer ge besökarna möjlighet att se spännande film. En film som kan lämna dig undrandes, funderandes på vad du just såg. Det är inte specialeffekterna som lyfter filmen, det är berättelserna.

Efter filmen kan vi försöka få till något liknande en bokcirkel, fast för film, där du kan diskutera och samtala om filmen du just såg.

Vidgade Vyer i Hallunda Folkets Hus visas
i samarbete med Hallunda Bibliotek.

PRIS: 100:-
FILMERNA VISAS 18:30
Biljettkassan öppnar 18:00
Endast kort eller swish
Inga förköp

  • BIO – No Bears 9/3 18:30

    Originaltitel: No Bears Genre: Drama Längd: 1 tim 46 min Regi: Jafar Panahi Språk: Persiska Textning: Svenska NO BEARS No

  • BIO – Exodus 23/3 18:30

    Originaltitel: Exodus Genre: Drama Längd: 1 tim 42 min Regi: Abbe Hassan Språk: Arabiska Textning: Svenska EXODUS Amal flyr kriget

  • BIO – Korsett 30/3 18:30

    Originaltitel: Corsage Genre: Drama, Historia Längd: 1 tim 53 min Regi: Marie Kreutzer Språk: Tyska, Franska, Engelska, Ungerska, Italienska Textning: